The best Side of راهکار آنفولانزا
The best Side of راهکار آنفولانزا
Blog Article
سرماخوردگی و آنفلوآنزا ممکن است در ابتدا شبیه به هم به نظر برسند. آنها بیماری تنفسی هستند و میتوانند علائم مشابهی ایجاد کنند.
در صورتی که سوال شما تخصصی هست و به دنبال نظر پزشک متخصص هستید، به بخش مشاوره آنلاین پزشکی مراجعه کنید.
وی در پاسخ به اینکه آیا تزریق واکسن آنفلوآنزا عارضه دارد یا خیر، گفت: واکسن آنفلوآنزا معمولا عوارضی در پی ندارد. اگرچه واکنش خفیف گذرا در محل تزریق در یک درصد افراد گزارش شده است.
مقدم بیان کرد: میزان ایمنی واکسن آنفلوانزا در افراد مبتلا به ضعف سیستم ایمنی مادرزادی و در سالمندان به دلیل مصرف داروها، ممکن است خیلی کافی نباشد.
به عبارتی هرچه تعداد افراد بیشتری، خود را در برابر این بیماری واکسینه کنند، میزان گسترش آن را تا حد زیادی کاهش خواهند داد. زمان تزریق این واکسن، طبق توصیه اغلب پزشکان، اواخر آبان است زیرا فصل سرماخوردگی هنوز آغاز نشده و بدن میتواند در فرصت کافی، پادتن های این بیماری را بسازد.
برای ساخت واکسن آنفلوآنزا، محققان از شایعترین سویههای ویروس استفاده میکنند. بعد از تزریق واکسن، بدن علیه آن سویهها آنتیبادی ترشح میکند تا از شما در برابر ویروس محافظت کنند.
امکانات موجود در شعبات فروشگاه زنجیره ای هایپرفامیلی در خراسان رضوی
به همین دلیل، توصیه میشود که سالانه واکسن آنفولانزا انجام شود. به طور خاص، افراد زیر در معرض خطر قرار میگیرند:
همچنین در صورتی که به هر یک از بیماریهای زیر مبتلا هستید، در صورت داشتن علائم مشابه به آنفولانزا سریعا به پزشک مراجعه کنید.
وی در خصوص تزریق واکسن آنفلوانزا و نحوه تامین آن گفت: واکسن آنفلوانزا امسال نیز به مانند سال های قبل به دو صورت دولتی (رایگان و از طریق شبکه بهداشت) و خصوصی ( خرید از داروخانهها) به گروه های پرخطر عرضه خواهد شد.
پیشگیری از آنفولانزا در پاییز با راهکارهای ساده اما موثر!
طول دوره درمان آنفولانزا چه مدت است؟ شدت آنفولانزا و دورهی درمان از فردی به فرد دیگر متفاوت است؛ اما اغلب یک تا دو هفته طول میکشد.
برای بهبود این بیماری نیاز است که از داروهایی نظیر ایبوپروفن هر ۶ ساعت یک بار و استامینوفن هر چهار ساعت یک بار استفاده نمایید، اما لازم به ذکر است که برای درمان کامل این بیماری به چه دارویی برای آنفولانزا خوبه پزشک مراجعه فرمایید.
بابانژاد افزود: همچنین گروه های در معرض خطری مانند افراد مبتلا به بیماری های زمینهای از قبیل دیابت و فشارخون بالا و چاقی مفرط و نیز سالمندان بالای ۶۵ سال از طریق بخش خصوصی و مراجعه به داروخانهها می توانند نسبت به خرید واکسن اقدام کنند.